TAT TOO (cover Digitzz)

Krijn van Noordwijk

Verschenen: 9 mei 2014
Tekst: Pim Milo, Henk Schiffmacher
Vormgeving: Mart. Warmerdam
Formaat: 33 x 22 cm
Uitgave: 115 fc afb., 176 p., hard cover

Cover: DIGITZZ

30,00 incl. BTW

De mensheid bestaat ruwweg uit twee soorten: zij die zonder en zij die met een tatoeage door het leven gaan. De eerste groep vindt het zetten ervan een stupide daad – gedaan in een opwelling, tijdens een roes, uit lust, rebellie of slechts bedoeld om anderen uit te dagen of te imponeren. De laatste groep (die sterk groeit de laatste jaren) zijn zij die er juist wel een – of meerdere – lieten zetten. Vaak met trots en een bijzondere reden. Fotograaf Krijn van Noordwijk (1958) is al lang gefascineerd door die laatste groep. In TAT TOO brengt hij een fotografische hommage aan de getatoeëerde medemens. Op een eigenzinnige, uitdagende en soms hilarische manier – maar altijd respectvol. En als toegift vertelt elke geportretteerde het persoonlijke verhaal achter zijn of haar tatoeage. Every tat tells a story!

Van 9 mei t/m 15 juni 2014 exposeerde Krijn van Noordwijk een selectie foto’s van TAT TOO in de Melkweg Galerie in Amsterdam. Van 19 september t/m 7 december 2014 is zijn werk te zien in het Limburgs Museum in Venlo.

Speciale editie: boek + fotoprint
Ter gelegenheid van de publicatie van het boek TAT TOO is er ook een speciale, gelimiteerde editie verschenen van 15 fotoprints, elk in een oplage van 20. Kijk hier voor meer informatie over de prints en bestelwijze.

Keuze uit verschillende covers!
TAT TOO heeft verschillende covers. Kies je favoriete omslag.